Výrobcovia / značky
Novinky a akcie e-mailom
Chcete od nás dostávať novinky priamo na váš e-mail?

Ochrana osobných údajov - Cookies

Úvod Ochrana osobných údajov Ochrana osobných údajov - Cookies

Súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely zobrazovania marketingových ponúk

 

1.) Udeľujete týmto súhlas prevádzkovateľovi eshopu - Erik Štreicher, Lúčová 14, 94501, Komárno zapísaný  v Živnostenskom registri OÚ Komárno, rozhodnutie číslo: OU-KN-OZP-2018/005585-2, číslo živnostenského registra: 410-32143, IČO: 51539322, DIČ: 1086460892, tel.: +421 905 77 11 97, e-mail: atina-shop@outlook.com (ďalej len „Správca“), aby v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len „Nariadenie“), spracovával/a nasledujúce osobné údaje:

  • marketingové cookies (anonymné)
  • aktivita užívateľa (prehliadané produkty a stránky, nákupné správanie)

2.) Vyššie uvedené osobné údaje budú spracované za účelom:

  • marketingového spracovania Vašich nákupných preferencií, ak túto dobu nepredĺžite
  • personalizácie (teda prispôsobenia) obchodných ponúk alebo kampaní
  • prechádzania našich stránok, nakupovania - vkladania tovaru/ov do košíka a následné odoslanie objednávky do nášho systému
  • získavania štatistík návštevnosti nášho webu

3.) Súhlas na spracovanie udeľujete po dobu 90 dní a to za účelom:

  • marketingového spracovania Vašich nákupných preferencií, ak túto dobu nepredĺžite
  • personalizácie (teda prispôsobenia) obchodných ponúk alebo kampaní, pokiaľ túto dobu nepredĺžite

4.) Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom osobných údajov, osobné údaje však môžu spracovávať aj títo spracovatelia:

  • Poskytovateľom služby Atomer, prevádzkovanej spoločnosťou All4Net s.r.o., sídlom Karpatské námestie 10A, 831 06 Bratislava, SR
  • Poskytovateľom služby Facebook Ads, prevádzkovanej spoločnosťou Facebook Inc., sídlom 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
  • Poskytovateľom služby Google AdWords, prevádzkovanej spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  • Poskytovateľom služby Google Analytics, prevádzkovanej spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

5.) Osobné údaje nebudú poskytnuté mimo územia EÚ. (Servery na území EÚ)


6.) Súhlas so spracovaním je možné vziať kedykoľvek späť, a to vymazaním cookies. Návod na vymazanie cookies z jednotlivých internetových prehliadačov nájdte tu:

Internet Explorer ™ 
Microsoft Edge ™

Opera™ 

Mozilla Firefox™ 

Google Chrome™ 
Safari ™


7.) Vezmite prosíme na vedomie, že podľa Nariadenia máte právo:

  • vziať súhlas so spracovaním osobných údajov kedykoľvek späť, toto späť vzatie bude mať za následok zabránenie spúšťania remarketingových kódov reklamných nástrojov a zabránenie personalizácie obsahu na webových stránkach e-shopu
  • požadovať od Správcu informáciu, aké Vaše osobné údaje spracúva
  • vyžiadať si u Správcu prístup k Vašim spracovávaným osobným údajom a požadovať o ich kópiu
  • u automatizovane spracovaných osobných údajov na ich prenositeľnosť
  • nechať Vaše spracovávané osobné údaje aktualizovať, opraviť alebo požadovať obmedzenie ich spracovania
  • požadovať od spoločnosti vymazanie Vašich osobných údajov, pokiaľ sa nejedná o osobné údaje, ktoré je Správca povinný alebo oprávnený ďalej spracovávať podľa príslušných právnych predpisov
  • na účinnú súdnu ochranu, ak máte za to, že Vaše práva podľa Nariadenia boli porušené v dôsledku spracovania Vašich osobných údajov v rozpore s týmto Nariadením
  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov sa obrátiť na Správcu alebo na Úrad na ochranu osobných údajov


Dňa 26.11.2018

 

Copyright 2018 - 2019 © Atina-shop