Výrobcovia / značky
Novinky a akcie e-mailom
Chcete od nás dostávať novinky priamo na váš e-mail?

Ochrana osobných údajov - Heureka

Úvod Ochrana osobných údajov Ochrana osobných údajov - Heureka

 

Súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely zaslania dotazníka zákazníckej spokojnosti


1.)   Udeľujete týmto súhlas prevádzkovateľovi eshopu - Erik Štreicher, Lúčová 14, 94501, Komárno zapísaný  v Živnostenskom registri OÚ Komárno, rozhodnutie číslo: OU-KN-OZP-2018/005585-2, číslo živnostenského registra: 410-32143, IČO: 51539322, DIČ: 1086460892, tel.: +421 905 77 11 97, e-mail: atina-shop@outlook.com (ďalej len „Správca“), aby v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len „Nariadenie“), spracovával/a nasledujúce osobné údaje:

  • emailovú adresu
  • informácie o zakúpenom tovare.

2.)   Vyššie uvedené osobné údaje budú spracované za účelom:

  • zaslania dotazníkov pre zistenie zákazníckej spokojnosti

3.)   Súhlas na spracovanie udeľujete po dobu 60 dní a to za účelom:

  •  zaslania dotazníkov pre zistenie zákazníckej spokojnosti

4.)   Na spracovanie týchto osobných údajov Správca využíva týchto Spracovateľov:

  • Poskytovateľ služby Heureka, prevádzkovanej spoločnosťou Heureka Shopping s.r.o., sídlom Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín, ČR

5.)   Osobné údaje nebudú poskytnuté mimo územia EÚ.

6.)   Súhlas so spracovaním je možné vziať kedykoľvek späť kliknutím na príslušný odkaz v emaile s dotazníkom spokojnosti. V takom prípade sa odhlásite z odberu na strane poskytovateľa služby Heuréka.

7.)   Vezmite prosíme na vedomie, že podľa Nariadenia máte právo:

  • vziať súhlas so spracovaním osobných údajov kedykoľvek späť, toto späť vzatie bude mať za následok ukončenie zasielania dotazníka spokojnostipožadovať od Správcu informáciu, aké Vaše osobné údaje spracúva
  • vyžiadať si u Správcu prístup k Vašim spracovávaným osobným údajom a požadovať o ich kópiu
  • u automatizovane spracovaných osobných údajov na ich prenositeľnosť
  • nechať Vaše spracovávané osobné údaje aktualizovať, opraviť alebo požadovať obmedzenie ich spracovania
  • požadovať od spoločnosti vymazanie Vašich osobných údajov, pokiaľ sa nejedná o osobné údaje, ktoré je Správca povinný alebo oprávnený ďalej spracovávať podľa príslušných právnych predpisov
  • právo na kópiu spracovávaných osobných údajov
  • na účinnú súdnu ochranu, ak máte za to, že Vaše práva podľa Nariadenia boli porušené v dôsledku spracovania Vašich osobných údajov v rozpore s týmto Nariadením
  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov sa obrátiť na Správcu alebo na Úrad na ochranu osobných údajov

 


Dňa 26.11.2018

Copyright 2018 - 2019 © Atina-shop